Restaurant pentru nunti si evenimente speciale

Despre Noi

Katy Events este cadrul ideal pentru povestea pe care vei incepe sa o scrii alaturi de persoana iubita sau cei dragi, fie ca e vorba de nunta, botez, aniversare sau orice alt eveniment. Petreceri reusite numai la noi!

Katy Events reprezinta o echipa tanara cu un spirit dezvoltat de creativitate si inventivitate. Eleganta, bunul gust si rafinamentul sunt doar cateva din lucrurile care ne caracterizeaza, asadar pentru ca dorintele voastre sa devina realitate trebuie doar sa ne contactati.

Sala Katy EventsKaty Events este o locatie deosebita, aflata la marginea Targu-Jiului, departe de agitatia si zgomotul orasului. Beneficiind de bucatarie proprie, echipata complet cu utilaje profesionale de ultima generatie, de personal calificat cu mare experienta in domeniu.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimete din viata unui om. Acesta este un moment magic, in care destinele oamenilor sunt unite prin sfanta taina a casatoriei. Toti asteptam acest moment, iar cand ne decidem sa facem acest pas visam ca totul sa fie perfect, inclusive locatia.

Personalul nostru va intampina intodeauna cu profesionalism si o
servire care poate multumi orice client.Intr-un spatiu autentic romanesc veti gasi sarea si piperul in bucate, ambianta si ospitalitate!

Beneficiile noastre

  • O capacitate maxima de 400 de locuri.
  • Ambient si un cadru rafinat pentru petreceri reusite.
  • Meniuri incepand de la 80 Lei/pers.
  • Avem parcare pentru 200 de masini.
  • Decorul modern si bucataria romaneasca se imbina intr-o atmosfera calda si relaxanta.